INSCRIPCIONS TEMPORADA 2024 - 2025

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ! 

 

CAL RECORDAR:

Els germans gaudeixen d’un 30% de descompte.

 

QUÈ INCLOU LA QUOTA?

Aquesta temporada amb la quota entra la següent roba:

  • Pack d'entrenament: Pantaló, mitgetes i samarreta.
  • Equipació de partit: Pantaló i mitgetes que us donaran a la botiga + samarreta de partit que els entrenadors us repartiran els primers partits oficials.
  • Cost de les despeses dels integrants del club ( entrenadors, coordinadors, administratius ).
  • Servei de fisioterapeuta del club obert a tots els integrants d'aquest.
  • Cost dels arbitratges tant de partits amistosos com de lliga disputats a Llerona.
  • Material pels entrenaments i partits ( pilotes, material d'entrenament...).
  • Material d'oficina.

 

El dia que signeu la inscripció definitiva, s'entregarà un cupó per anar a buscar la roba que entra amb la quota. Aquest cupó cal ser entregat a la botiga sinó no us donaran la roba. La botiga com cada temporada és:

ESPORTS 10 DE CARDEDEU

Carrer Doctor Ferran 2, 08440, Cardedeu, Barcelona.

Telèfon: 938418711

Els jugadors/es noves hauran d'anar a la mateixa botiga per comprar el Pack d'entrenament - Samarreta / pantaló / mitgetes / dessuadora i el pitrall reversible ( obligatori portar en tots els entrenaments ).

Recomanem que hi aneu amb el jugador/a ja que així s'ho podrà provar i escollir la talla adient.

La mateixa botiga disposa de tota la indumentària del club per si voleu renovar alguna de les peces o tenir-ne alguna de repetida. A més a més disposen de la motxilla, el paravent i la jaqueta del club que no són obligatòries però molts jugadors/es les utilitzen.

 

REVISIONS MÈDIQUES 24 -25 - RECUPERA'T

Com cada any hi ha jugadors i jugadores que els ha caducat la revisió mèdica i la necessiten fer per poder realitzar tots els tràmits federatius, ja que és el primer pas i més important. Com a club treballem amb el nostre centre de referència a Les Franqueses del Vallès, Recupera't. 

Tot seguit us mostrem un enllaç on veureu que el centre ofereix diverses dates i horaris per poder fer la revisió durant el mes de juny i juliol. Com es diu popularment, feina feta no fa destorb,

Sol·licitar cita per la revisió mèdica aquí!

 

MUTUALITAT

La Federació obliga a tots els jugadors/es a pagar la mutualitat pròpia a través del Portal del Federat. Els jugadors que ja han estat federats se'ls informarà quan cal fer el pagament. Els jugadors/es que mai han jugat de forma federada se'ls informarà sobre els passos a seguir per realitzar l'alta al portal del federat.

Estar federat comporta obligatòriament formar part de la Mutualitat Catalana de Futbolistes per tant donar-se d'alta al portal del federat. Per poder fer tots els tràmits cal tenir la revisió mèdica activa sinó el sistema no us deixarà realitzar els pagaments ( són dos ja que un és la quota a la Federació Catalana i l'altre la quota a la Mutualitat Catalana dels Futbolistes ).

Si voleu tenir més informació sobre la Mutualitat Catalana de Futbolistes clicar aquí!

Si voleu entrar al Portal del Federat i no recordeu la direcció clicar aquí!

Logo

Copyright CE Llerona

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.