INSCRIPCIONS TEMPORADA 2023 - 2024

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLICA AQUÍ! 

 

CAL RECORDAR:

Els germans gaudeixen d’un 30% de descompte.

 

QUÈ INCLOU LA QUOTA?

Aquesta temporada amb la quota entra la següent roba:

  • Pack de passeig - xandall i polo.
  • Equipació de partit: Pantaló i mitgetes que us donaran a la botiga + samarreta de partit que els entrenadors us repartiran els primers partits oficials.
  • Cost de les despeses dels integrants del club ( entrenadors, coordinadors, administratius ).
  • Servei de fisioterapeuta del club obert a tots els integrants d'aquest.
  • Cost dels arbitratges tant de partits amistosos com de lliga disputats a Llerona.
  • Material pels entrenaments i partits ( pilotes, material d'entrenament...).
  • Material d'oficina.

 

El dia que signeu la inscripció definitiva, s'entregarà un cupó per anar a buscar la roba que entra amb la quota. Aquest cupó cal ser entregat a la botiga sinó no us donaran la roba. La botiga com cada temporada és:

ESPORTS 10 DE CARDEDEU

Carrer Doctor Ferran 2, 08440, Cardedeu, Barcelona.

Telèfon: 938418711

Els jugadors/es noves hauran d'anar a la mateixa botiga per comprar el Pack d'entrenament - Samarreta / pantaló / mitgetes / dessuadora i el pitrall reversible ( obligatori portar en tots els entrenaments ).

Recomanem que hi aneu amb el jugador/a ja que així s'ho podrà provar i escollir la talla adient.

La mateixa botiga disposa de tota la indumentària del club per si voleu renovar alguna de les peces o tenir-ne alguna de repetida. A més a més disposen de la motxilla, el paravent i la jaqueta del club que no són obligatòries però molts jugadors/es les utilitzen.

 

REVISIONS MÈDIQUES 23 -24 - RECUPERA'T

Com cada any hi ha jugadors i jugadores que els ha caducat la revisió mèdica i la necessiten fer per poder realitzar tots els tràmits federatius, ja que és el primer pas i més important. Com a club treballem amb el nostre centre de referència a Les Franqueses del Vallès, Recupera't. 

Tot seguit us mostrem un enllaç on veureu que el centre ofereix diverses dates i horaris per poder fer la revisió durant el mes de juny i juliol. Com es diu popularment, feina feta no fa destorb,

Sol·licitar cita per la revisió mèdica aquí!

 

MUTUALITAT

La Federació obliga a tots els jugadors/es a pagar la mutualitat pròpia a través del Portal del Federat. Els jugadors que ja han estat federats se'ls informarà quan cal fer el pagament. Els jugadors/es que mai han jugat de forma federada se'ls informarà sobre els passos a seguir per realitzar l'alta al portal del federat.

Estar federat comporta obligatòriament formar part de la Mutualitat Catalana de Futbolistes per tant donar-se d'alta al portal del federat. Per poder fer tots els tràmits cal tenir la revisió mèdica activa sinó el sistema no us deixarà realitzar els pagaments ( són dos ja que un és la quota a la Federació Catalana i l'altre la quota a la Mutualitat Catalana dels Futbolistes ).

Si voleu tenir més informació sobre la Mutualitat Catalana de Futbolistes clicar aquí!

Si voleu entrar al Portal del Federat i no recordeu la direcció clicar aquí!

Logo

Copyright CE Llerona